sants-zerocatorze

ZEROCATORZE EN FIRA DE SANTS

Arrenca nova setmana a ZEROCATORZE.
Aquest cap de setmana hem estat presents a la XII Mostra de Comerços de Sants en ple carrer Creu Coberta.
Vam vendre samarretes, ens vam donar a conèixer encara més i com ja us vam explicar, vam una retolar una moto en directe.
Estem molt contents de com ens va quedar i estem preparant un àlbum de fotos perquè pugueu veure el procés de la mateixa manera que el públic que es va acumular a la nostra carpa a l’expectativa.
Cada vegada estem més presents a Sants i això es deu al fet que ens atrevim amb tot i que cada vegada més entitats i comerços com UE Sants o Sants 3 Ràdio 103.2FM – EL3.CAT compten amb nosaltres com podeu veure a la foto.

Ja sabeu, ens trobareu on sempre, en Moianès 8.

———————————

Arranca nueva semana en ZEROCATORZE.
Este fin de semana hemos estado presentes en la XII Mostra de Comerços de Sants en plena calle Creu Coberta.
Vendimos camisetas, nos dimos a conocer aun mas y como ya os contamos, hicimos una  rotulación de una moto integral en directo.
Estamos muy contentos de como nos quedó y estamos preparando un álbum de fotos para que podáis ver el proceso al igual que el publico que se acumuló en nuestra carpa a la expectativa.
Cada vez estamos mas presentes en Sants y eso se debe a que nos atrevemos con todo y a que cada vez mas entidades y comercios como UE Sants o Sants 3 Ràdio 103.2FM – EL3.CAT cuentan con nosotros como podéis ver en la foto.

Ya sabéis, nos encontrareis donde siempre, en Moianès 8.

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google