Rotulación de furgonetas

 

Recentment, vam parlar de la importància dels rètols en la identitat corporativa. Ara, ens centrem en una altra eina clau: els vehicles.

Els vehicles d’una empresa són més que simples eines; també són una font constant de publicitat, ja sigui circulant pels carrers o estacionats durant diversos serveis.

Una rotulació efectiva fa que un vehicle sigui atractiu, destacat i una eina publicitària útil, mostrant la identitat visual de l’empresa.

A ZEROCATORZE, mostrem alguns exemples de vehicles retolats, un dels molts serveis que oferim.

Si necessites retolar un vehicle per a ús personal o empresarial, posa’t en contacte amb nosaltres per demanar un pressupost! Sigui una motocicleta, un cotxe o una furgoneta, ens encarreguem de tot!

Troba’ns a Carrer de Quetzal 31, local 7 (Sants). Estem aquí per ajudar-te a destacar!

————————–————————–—-

Recientemente, discutimos la importancia de los rótulos en la identidad corporativa. Ahora, nos enfocamos en otra herramienta clave: los vehículos.

Los vehículos de una empresa son más que simples herramientas; también son una fuente constante de publicidad, ya sea circulando por las calles o estacionados durante diversos servicios.

Una rotulación efectiva hace que un vehículo sea atractivo, destacado y una herramienta publicitaria útil, mostrando la identidad visual de la empresa.

En ZEROCATORZE, mostramos algunos ejemplos de vehículos rotulados, uno de los muchos servicios que ofrecemos.

Si necesitas rotular un vehículo para uso personal o empresarial, ¡contáctanos para solicitar un presupuesto! Ya sea una motocicleta, un coche o una furgoneta, ¡nos encargamos de todo!

Encuéntranos en Carrer de Quetzal 31, local 7 (Sants). ¡Estamos aquí para ayudarte a destacar!

 

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google