ROTULO LUZ CALIDA TAPS I TAPES MARTORELL

¡Estamos emocionados de presentar nuestro último rótulo corpóreo creado para Taps i Tapes Martorell, un trabajo que nos llena de satisfacción!

En la imagen, podrán apreciar este rótulo iluminado, destacando su versatilidad con un impresionante contraste entre el día y la noche. Esta cualidad realza la elegancia que distingue a un rótulo de estas características.

Además, les recomendamos encarecidamente una visita a Taps i Tapes, ya sea si residen en Martorell o están de paso. ¡Su propuesta culinaria es excepcional y les aseguramos que será una experiencia gastronómica memorable!

 


 

Ens fa tant de goig que us ho volíem ensenyar!

Es tracta del darrer rètol corpori que hem fabricat per a TapsiTapes Martorell del qual hem quedat molt i molt contents.

A la fotografia podeu veure’l il·luminat i així apreciar el contrast de dia/nit, donant així molta versatilitat i que llueixi amb l’elegància que mereix un rètol de tals característiques.

Aprofitem també per recomanar-vos que tant si viviu a Martorell com estigueu només de pas feu una parada a Taps i Tapes i gaudiu de la seva proposta culinària. Repetireu!

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google